Barnsteen ketting - cherry raw

11,95€

Barnsteen heeft ontzettend veel goede eigenschappen! Wanneer een kindje een barnsteenketting of armband draagt en deze op de huid gedragen wordt komt er door de lichaamswarmte barnsteenzuur vrij. Dit werkt onder andere pijnstillend. Het verminderd de speekselvorming en onderdrukt eventuele ontstekingen. Ideaal bij doorkomende tandjes dus!

Barnsteen is natuurlijk ook erg mooi om te zien. Maar het werkt ook goed tegen aandoeningen van de longen en luchtwegen. Zoals astma of een simpele verkoudheid. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze lichaamshouding en versterkt hiermee het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert de barnsteenketting neerslachtigheid, stress en depressie. 

Barnsteen is een natuurproduct waardoor er een kleurverschil kan zijn tussen de foto en het armbandje. Deze ketting is met de hand gemaakt. Na iedere barnsteen zit een knoopje om te voorkomen dat de losse steentje ingeslikt kunnen worden mocht de armband breken. Wat je bij sommige steentjes kan zien (ruw) is de huid van de barnsteen. Ruwe barnsteen heeft een solide binnenkant en een ruwer oppervlak wat vaak de huid van de barnsteen wordt genoemd. Als je de huid er helemaal afpolijst houdt je een geheel gladde binnenkant over. Juist voor deze babykettinkjes zijn de steentjes wel glad voor de babyhuid, maar bevatten nog wel de originele buitenkant, dit geeft namelijk het beste resultaat omdat het contact met de babyhuid en de barnsteen dan het meest opitmaal is. 

De ketting is ongeveer 30 cm