Veiligheidsinstructies

Veiligheidinstructies

Bijtringen
De bijtringen zijn gemaakt van siliconen kralen. Deze zijn vrij van BPA, PVC, weekmakers (flataten) en lood. Het hout is glad geschuurt en onbehandeld beukenhout.  

De bijtringen zijn handgemaakte producten, uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een van de producten dan hoor ik dit graag! Dan zullen we samen op zoek gaan naar een passende oplossing.

Dikkertje dap is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die onstaan bij het gebruik van onze producten. Wij adviseren om uw kindje niet alleen te laten met de bijtring, en voor en na elk gebruik de bijtring te controleren op los zittende onderdelen, slijtage en beschadigingen. Voor alle artikelen geldt, als ze slijten of beschadigd raken dienen ze vervangen te worden.

Onderhoud
Wanneer de siliconen kralen kruimels of/en pluisjes verzamelen, kun je deze afspoelen en aan de lucht laten drogen. De houten onderdelen kun je met een licht vochtig doekje schoonmaken. Deze onderdelen mogen niet helemaal onder water gehouden worden.

Je kunt de bijtring voor extra verkoeling bij doorkomende tandjes in de koelkast leggen!

 

Speekoorden 
De kralen zijn gemaakt van siliconen. Deze zijn vrij van BPA, PVC, weekmakers (flataten) en lood. De houten ringen zijn glad geschuurt en onbehandeld beukenhout. 

De speelkoorden zijn handgemaakte producten, uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een van de producten dan hoor ik dit graag! Dan zullen we samen op zoek gaan naar een passende oplossing. 

Dikkertje dap is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die onstaan bij het gebruik van onze producten. Wij adviseren om uw kindje niet alleen te laten met het speelkoord, en voor en na elk gebruik het speelkoord te controleren op los zittende onderdelen, slijtage en beschadigingen. Voor alle artikelen geldt, als ze slijten of beschadigd raken dienen ze vervangen te worden. 

Onderhoud
Wanneer de siliconen kralen kruimels of/en pluisjes verzamelen, kun je deze afspoelen en aan de lucht laten drogen. De houten onderdelen kun je met een licht vochtig doekje schoonmaken. Deze onderdelen mogen niet helemaal onder water gehouden worden. 

 

Ondanks dat onze producten met uiterste zorg gemaakt zijn, neemt Zasev niet de verantwoordelijkheid voor het gebruik van onze producten.