Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren en te retourneren. U krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten teruggestort op uw rekening. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle artikelen dienen derhalve ongebruikt en in orginele staat geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt het herroepingsformulier invullen en mailen naar hello@zasev.nl. Vervolgens zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug gestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Custom made producten die op maat volgens de door u gekozen specificatie gemaakt zijn, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.